Diensten

An image

Wilt u uw hond door mij laten uitlaten dan kunt u contact met mij opnemen. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek waarbij u, uw hond en ik elkaar leren kennen. Als het klikt gaat de hond een keer mee proefwandelen, om te kijken of het ook klikt met de rest van de groep.

Ik loop van maandag tot en met vrijdag twee wandelingen per dag. Afhankelijk van waar u woont wordt uw hond in de ochtend of in de middag opgehaald. Dit gebeurt in een goed geventileerde auto zodat de honden het nooit te warm zullen krijgen. Met de groep loop ik minimaal een uur, ik loop nooit dezelfde route en ga ook naar verschillende plekken in de regio, zodat de honden zich nooit vervelen en altijd nieuwe dingen kunnen ontdekken. Voor mij is dit natuurlijk ook erg leuk en maakt mijn werk een stuk gevarieerder.

Deze informatie is even kort om u een idee te geven hoe een uitlaatservice werkt. Ik kan nog veel meer vertellen over hoe alles in zijn werk gaat, maar het liefst kom ik dat persoonlijk vertellen. Als u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Tarieven Per 1 Januari 2018:

Als uw hond 1 of 2 keer per week meegaat € 13,00 per hond per wandeling
Als uw hond 3 tot 5 keer per week meegaat € 12,00 per hond per wandeling
2 of meer honden per adres € 10,50 per hond per wandeling
Sporadisch of tijdelijk tot max. een maand € 14,00 per hond per wandeling